RSS

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ANDREAS ELSA VENARDOS KOLLIA
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Το τελείωσα χτες το βράδυ και ακόμα έχω ένα κόμπο στο λαιμό, ένα πόνο στο στήθος και κατακόκκινα μάτια και μύτη.Πολλά τα συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν και εναλλάσονταν μεταξύ τους!!
Η Αγγελική είναι ένα χαρισματικό κορίτσι 19 χρόνων με ειδυλιακή ζωή!!

Μοναχοπαίδι με δύο γονιούς που τη λατρεύουν,σπουδάζει λογιστική και έχει μια τέλεια σχέση με τον Μιχάλη για δύο χρόνια.Ο Μιχάλης είναι τακτοποιημένος,την αγαπά και τον αποδέχονται οι γονείς της.Όλα ακολουθούν την πορεία τους μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Άγγελο.
Αμέσως όλα όσα πίστευε ανατρέπονται.Καταλαβαίνει ότι απλώς ακολουθεί αυτά που θέλουν οι γονείς της για εκείνη!!Ο ερωτάς τους καταιγιστικός!!Ένα ερωτικό τρίγωνο με την Αγγελική στη μέση!Να διαλέξει με γνώμονα το μυαλό ή την καρδιά;Θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία τους;
Θύμωσα πάρα πολύ με την Αγγελική και τις αποφάσεις της που τις έπαιρνε σε στιγμές θυμού και απογοήτευσης.Πόσο σωστές μπορεί να είναι;
Το νεαρό της ηλικίας της δεν την άφηνε να διαλέξει αυτό που επιθυμούσε,έκανε πολλά λάθη εις βάρος του εαυτού της και κυρίως του Άγγελου που την αγαπούσε και ανεχόταν όλα τα λάθη της.Ήταν εκεί όταν εκείνη γυρνούσε και ήταν έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.
Σε αντίθεση με τον Μιχάλη που ενώ ήταν ο μόνος που δεν γνώριζε τίποτα,δεν μου προκάλεσε κανένα συναίσθημα.Ούτε καν οίκτου.Πόσο δίκιο είχα!!Κάποιοι άνθρωποι φοράνε προσωπεία και όταν αυτά πέφτουν και αποκαλύπτεται το ποιόν τους είναι αργά.
Θα καταφέρουν η Αγγελική και ο Άγγελος να είναι μαζί ή θα νικήσουν οι ανασφάλειες της Αγγελικής.Δύο Ξεπεσμένοι Άγγελοι που παλεύουν για λίγο παράδεισο επί της γης!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου