RSS

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΑ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ANDREAS ELSA VENARDOS KOLLIA
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Ένα βιβλίο που απευθύνεται καθαρά σε ενήλικες!!
Το βιβλίο αφηγείται τη ζωή ενός άντρα σε πρώτο πρόσωπο.Ο Δάμος Χαρμίνης μας διηγείται τη ζωή του από τη στιγμή που έχασε την μητέρα του σε ηλικία 12 ετών.

Ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη του 1970,γνωρίζει την Αθήνα και την Μύκονο.
Είναι γραμμένο σε ωμή και σκληρή γλώσσα.Αφού η διήγηση γίνεται από άντρα έτσι και οι περιγραφές είναι άκρως ρεαλιστικές και τις βιώνεις.
Δεν αρέσει σε όλους αυτό.Έτσι όμως σκέφτονται οι άντρες!
Μαθαίνουμε πολλά για πολιτικά σκάνδαλα,τον πόλεμο επιβίωσης των νυχτερινών κέντρων,την σκοτεινή πλευρά της νύχτας και των ναρκωτικών και τέλος του aids.
Όλα όσα του συνέβησαν έκτισαν τον χαρακτήρα του και τον έκαναν έναν άντρα γοητευτικό,δυναμικό,που όλες οι γυναίκες ήθελαν στο κρεββάτι τους!!
Δεν βαρέθηκα στιγμή.Υπήρχαν στιγμές που λυπήθηκα κάποιες που βρέθηκαν στον δρόμο του.Αλλά στις περισσότερες όμως άξιζε ότι πήραν.Έζησε πάρα πολλά.Έκανε λάθη!Το μετάνιωσε άραγε;Κατάφερε τελικά να βρεί την ευτυχία;Δικαιώθηκε;
Μου άρεσε πολύ!!Είναι και αυτό ένα μαθημα ζωής.Έχω ακούσει πολλά για τη ζωή στη Μύκονο και πραγματικά κρύβεται πολύ βρωμιά στον κόσμο.
Ένα μεγάλο μπράβο στην κυρία Δημουλίδου που μπόρεσε και κατάφερε να μπεί στη θέση ενός άντρα και να μας μεταφέρει όλα όσα σκέφτεται και πράττει!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου