RSS

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΒΕΒΗΛΩΣΗ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ELSA PAZOLIDOU
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>


Ο επιθεωρητής Καρλ Μερκ καλείται να λύσει τη δολοφονια δύο αδερφών από το παρελθόν,ενώ έχει υπάρξει ομολογία!
Δέχεται πιέσεις από τους ανωτέρους του,οι πολιτικές αντιδράσεις είναι πολλές,γιατί οι ύποπτοι είναι επιφανή ατομα που έχουν την άνεση να απειλήσουν πρόσωπα και καταστάσεις,αλλά τίποτα δεν τον σταματά και εξακολουθεί να ψάχνει να βρει το δολοφόνο!Ή τους δολοφόνους;;;;;
Μια γυναίκα,η Κιμι Λασεν,ζει στους δρόμους, μία ρακένδυτη και βρώμικη φιγούρα.Μια γυναίκα που μπορεί και τα βάζει με όποιον της επιτεθεί και βγαίνει νικήτρια!!!Μία γυναίκα, που σε κάποιες στιγμές, θλίβεται στην απομόνωση της!Έχει πάντα στο μυαλό της τη φυγή.Όλοι την ψάχνουν,απ όλες τις πλευρές,μα αυτή ξέρει να κρύβεται καλά,όπως ξέρει και να κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά μιας άλλης εποχής!
Κάποια στοιχεία έρχονται στο φως και ο Καρλ Μερκ καλείται να βρει την Κιμι,την παρέα της, αλλά και όλη την αλήθεια!
Μια περιπέτεια,ένα διαρκές κυνηγητό στους δρόμους και στα δάση της Δανίας,κράτα αμείωτο το ενδιαφέρον!
Μας βάζει απ την αρχή στην ουσία ο συγγραφέας, γράφοντας απλά και κατανοητά, και μάλιστα, σε ορισμένα σημεία το χιούμορ του σε χαλαρώνει από την ένταση που ζεις μαζί του!
Χαρακτήρες απάνθρωποι,χρησιμοποιούν τους ανθρώπους και τα ζώα,για την προσωπική τους ευχαρίστηση,σε βαθμό κακουργήματος για πολλα χρόνια!Ικανοποιούν τις ορέξεις τους, με τρόπους ανελεητους!
Όλα όμως κάποτε τελειώνουν και η βρώμικη πραγματικότητα,όσο άρρωστη κι αν είναι,θα βγει στο φως!!!!Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αφήσει τους πάντες,άφωνους!!!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου