RSS

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤ' ΑΥΤΙ ΜΟΥ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ELSA PAZOLIDOU
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Ημέρα γενεθλίων!!!! Γιορτάζει ο άντρας της και του έχει ετοιμάσει ένα πάρτυ έκπληξη!!Όλοι οι δικοί του άνθρωποι,τον περιμένουν,μαζί με τα κεράκια της τούρτας του,για να του ευχηθούν!Όμως κι αυτός,έχει ετοιμάσει μία έκπληξη στη γυναίκα του!Την εγκαταλείπει και μάλιστα,απ το τηλέφωνο, μπροστά στα μάτια όλων των καλεσμένων!
Από κει και μετά,όλα αλλάζουν για την Κάτια!

Η πεθερά της και ακόμη και τα ίδια της τα παιδιά,είναι εναντίον της! Δουλειά δεν έχει και οι λογαριασμοί τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα!
Αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και κατόπιν ώριμου σκέψεως,πιάνει δουλειά σε μία απ αυτές τις λεγόμενες ροζ γραμμές!
Τι γίνεται όμως,όταν ο άντρας της αποφασίζει να επιστρέψει;;;
Ένα βιβλίο που τα περιέχει όλα!!!! Χιούμορ,συγκίνηση,θλίψη,χαρά!Η Κάτια βιώνει καταστάσεις τόσο συνηθισμένες σε τέτοιες περιπτώσεις,αλλά πρέπει να μάθει,πρέπει να σταθεί στα πόδια της! Αντιλαμβάνεται πόσο γρήγορα κι απότομα αλλάζουν πράγματα που τα θεωρούσε δεδομένα,σε μία στιγμή!
Καλείται να βρει τον τρόπο να επιβιώσει!Όπως κι άλλες γυναίκες στη θέση της!!!!Και δεν επιβιώνουν απλώς,στο τέλος βγαίνουν νικήτριες!Γιατί η νίκη, μπροστά σ όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται, ύστερα από ένα τέτοιο γεγονός,είναι μονόδρομος!!!!
Γυναίκες!!!!Όντα θαυμαστά!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου