RSS

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΑΤΙΑ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ΒΑΣΩ ΠΑΡΑΜΠΑΤΗ
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Ο Ντεμίρ και η Νίκη θα ζήσουν ένα συγκλονιστικό αλλά σύντομο έρωτα.Εκείνος θα εξαφανιστεί από την ζωή της και εκείνη θα μείνει πίσω να τον σκέφτεται και ν'αναρωτιέται γιατί την πρόδωσε.Η αλήθεια όμως πάντα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που φαίνεται.
Το κυνήγι ενός αμύθητου θησαυρού, μια παλιά προφητεία και ένα μοναστήρι θα παίξουν σημαντικό αλλά και αναπάντεχο ρόλο στις ζωές τους.Η απληστία φέρνει μόνο καταστροφή και θάνατο.Θα καταφέρει η αγάπη ν'αλλάξει την ροή των γεγονότων?
Ένα υπέροχο βιβλίο ,ένα παραμύθι για μεγάλους που εμπλέκει το φανταστικό με το πραγματικό με αριστοτεχνικό τρόπο που σε καθηλώνει και δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου.Οι ιστορίες των ηρώων εναλλάσσονται συμπληρώνοντας τυχόν απορίες και τα κομμάτια του πάζλ ώστε να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα.Οι εικόνες τόσο ζωντανές ώστε να συμπάσχεις με τους ήρωες και αγωνιάς μέχρι το τέλος για το τί θα συμβεί...
Ο επίλογος του βιβλίου άκρως ανατρεπτικός καλύπτεται από ένα μυστήριο που πλανάται το πραγματικό με το μυθικό...Είναι το 1ο βιβλίο της Ιουλίας Ιωάννου που διαβάζω αλλά σίγουρα όχι το τελευταίο !!!
10/10


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου