RSS

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΜΗ ΜΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ΦΙΛΙΩ ΤΑΛΑΤΑΝΙΔΟΥ
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Άλλο ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του που δεν ήθελα να τελειώσει. Είναι το πρώτο βιβλίο ( αλλά θα έχω και συνέχεια  που διαβάζω του κ.Κώστα Κρομμύδα και πραγματικά δεν μπορώ με λέξεις να περιγράψω πως νιώθω. Με μια λέξη: Καταπληκτικό!!!!
Συγκινήθηκα σε πάρα πολλά σημεία αλλά αυτό που θα μου μείνει πιο πολύ " μη με Ξεχάσεις" όπως μου άρεσε πάρα πολύ που ένας άντρας συγγραφέας μπορεί και γραφεί όπως θα ένιωθε η" θα σκεφτότανε μια γυναίκα. Με ταξίδεψε στα Γιάννενα στο Γαλαξίδι και στη Πάτμο Και με τις λέξης- εικόνες θέλω να πάω σε αυτά τα μέρη.
Ένα βιβλίο που μας μιλάει για την αγάπη, το πεπρωμένο και την μοίρα.
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη....στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει έναν άνθρωπο που τον" σκότωσαν" γιατί ο έρωτας τους θεωρήθηκε έγκλημα.
Την ίδια ώρα η Πέρσα επάνω στη σκηνή και ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την κοιτάζει μαγεμένος....
Το βλέμμα του κλειδώνει το δικό της.Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μία αρχαία θεά και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.
Ένα φωτεινός δρόμος ανοίγει, μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει και ένα γράμμα που έχει μέσα ένα μπλε λουλούδι που κρύβει το μεγάλο μυστικό!!!! " ποσό μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονήσει...."
Πολύ όμορφα γραμμένο από την αρχή έως το τέλος του!! Σας το προτείνω

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου