RSS

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Book review
📘Βάσω Π
📘


Το πρώτο βιβλίο της αγαπημένης μου Γιώτας Αδαμοπούλου αποδείχτηκε όντως διαμάντι αφού δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου! Ένα μυθιστόρημα αισθηματικό, ερωτικό αλλά και με πολύ σασπένς και αγωνία.Με τρυφερές και παθιασμένες στιγμές αλλά και πολύ αγωνία ως το τέλος.

 Μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα με την απώλεια τεσσάρων ανθρώπων,γοητευτικός επιχειρηματίας Φίλιππος Αναστασιάδης αναλαμβάνει την κηδεμονία ενός δεκάχρονου κοριτσιού της Στεφανίας με την υπόσχεση να την φροντίζει και να την προστατεύει.Μετά από 8χρονια όμως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο...
Η Στεφανία γίνεται μία πανέμορφη δεσποινίδα,και λόγω της αδυναμίας που της έχει γίνεται πολλές φορές υπερβολικός και καταπιεστικός.Αλλά και η Στεφανία έχει υπερβολική αδυναμία στον "θείο"της.
Νιώθουν μια ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλον αλλά αρνούνται να παραδεχτούν τα συναισθήματα τους και νιώθουν τύψεις.Κάνουν λανθασμένες επιλογές και βάζουν εμπόδια μεταξύ τους, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι ο έρωτας τους να γίνει ακόμα πιο δυνατός, παράφορος και εκρηκτικός!
Ο έρωτας,η αγάπη και ο πόθος συγκρούονται με το μίσος,το πάθος και τις δολοπλοκίες..
Πληγώνονται, βασανίζονται και περνούν πολλές δοκιμασίες.
Θα καταφέρει άραγε να νικήσει η αγάπη τους;
Θα είναι αυτοί οι δύο ενάντια στον κόσμο ή ενάντια στις καρδιές τους;❣️
Ένα βιβλίο που μας αφηγείται μια δυνατή ιστορία αγάπης!Με γρήγορο Ρυθμό και ένταση που απλά δεν μπορείς να το αφήσεις παρά μόνο αφού τελειώσει!!!
Πολλά συγχαρητήρια στην συγγραφέα!! Περιμένω το επόμενο!!! Σίγουρα αξίζει να το διαβάσετε!!!💞💞

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου