RSS

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
PANTELIS TOPALIDIS

Κάποια βιβλία δεν χρειάζεται να διαφημιστούν πολύ,για να ικανοποιήσουν τον αναγνώστη και να αποδειχθούν διαμάντια!!!
Ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το παρελθόν,θα σταθεί αφορμή να ζωντανεύουν βαθιά κρυμμένες μνήμες 
της Χαράς και να την φέρουν αντιμέτωπη με οδυνηρές αποκαλύψεις.

Γιατί κάποιες πληγές,όσο και να τις καταχωνιάσεις βαθιά στο υποσυνείδητο σου,
με κάθε ευκαιρία σου υπενθυμίζουν ότι χάσκουν να αιμορραγούν και σε πιέζουν να αναλάβεις δράση και να κλείσεις τους λογαριασμούς σου.
Αυτό καλείται να κάνει και η πρωταγωνίστριά του βιβλίου, παραμερίζει τον φόβο,την ντροπή και τις ενοχές που στιγμάτισαν ανεπανόρθωτα την ζωή της από την εφηβεία ακόμα,όταν αποφάσισαν άλλοι γι αυτήν και τολμάει να πάρει την ζωή στα δικά της χέρια.
Εξάλλου ποτέ δεν είναι αργά,να αλλάξουμε ότι μας πόνεσε και η δικαιοσύνη και η λύτρωση,θα πάρουν αβίαστα τον δρόμο τους.
Για να συμβεί όμως αυτό,σημείο αναφοράς αποτελεί ένα και μόνο πράγμα:η αλήθεια...!!!
Γιατί χωρίς αυτήν,πως μπορείς να προχωρήσεις μπροστά;Γιατί όσο σκληρή και αν αποδειχτεί,είναι το εφαλτήριο για να αποκτήσεις την πολυπόθητη ψυχική ηρεμία που όλοι πασχίζουμε να αποκτήσουμε...
Με εντυπωσίασε η επιμονή και το θάρρος της Χαράς,με ενθουσίασε η λιτή και περιεκτική πένα του συγγραφέα που μου χάρισε μια ιστορία συγκινητική και απάνθρωπη,αλλά γεμάτη ουσία και βγαλμένη μέσα από την ίδια την ζωή...!!!
Γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν είχαν την τύχη να τα έχουν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα,είχαν όμως την θέληση, να αναμετρηθούν με τα φαντάσματα τους και να γευτούν έστω και αργά,στιγμές ευτυχίας,που στερήθηκαν τόσο άδικα.
Χρήστος Φλούρης θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας
Σας εύχομαι ολόψυχα πολλές επιτυχίες ☺

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου