RSS

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΟΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ

ADONIS RODOUSAKIS
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Πάντα μου άρεσαν τα παραμύθια, Ένα ζεστό, μαγικό, ατμοσφαιρικό, τρομακτικό, ερωτικό φανταστικό μυθιστόρημα μας προσφέρει φέτος η κ. Δημουλιδου... Με την γνωστή καθηλοτική γραφή της συγγραφέως που μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή με πύργους, αρχοντικά, άγριες και ήρεμες κομητείες, άμαξες, πάθη, ίντριγκες, δολοφονίες, ήθη / έθιμα και μυστικά ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΩΝ ΔΡΆΚΩΝ!
3 Δρακόπουλα ο Μάξιμος ο Βάλτεμαρ και ο Ματτίας, 3 γενιές αντρών που κυβερνούν μαζί με της γυναίκες τους, 3 γυναίκες που δίπλα από κάθε μία βλέπεις μια ρομαντική πίστη γυναίκα άλλοτε μια παγιδευμένη ψυχή σε ένα χρυσό κλουβί που ψάχνει να γευτεί τον απαγορευμένο έρωτα και άλλοτε μια σκιά.
Ανάμεσα σε πυκνά δάση, ψυχρά κλίματα και άγρια ζώα βρίσκεται η κομητεία των δράκων μια άγρια ομορφιά ξετυλίγεται στις σελίδες του βιβλίου και κάπου εκεί κρυμμένες 2 πολυθρόνες ΟΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΩΝ ΔΡΆΚΩΝ που έχουν την δική τους ιστορία.. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από όλους μας. γιατί; ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΆΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΠΟΥ ΚΡΎΒΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΆΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ ιστορίες που μας κάνουν πάλι παιδιά.... Μου άρεσε πάρα πολύ! Γρήγορη γραφή, δεν κάνει κοιλιά και με πολλές ανατροπές τα γεγονότα σου κόβουν την ανάσα, για ακόμη μια φορά ένα εξαιρετικό βιβλίο από μια ταλαντούχα συγγραφέα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου