RSS

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΦΙΛΙΩ ΤΑΛΑΤΑΝΙΔΟΥ
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Τελείωσα αυτό το καταπληκτικό αστυνομικό ταξίδι!!!
Πρώτη φορά διαβάζω την κυρία Λεβεντάκη και πραγματικά ο τρόπος που γράφει είναι ξεχωριστός, λες και διάβαζα ξένης Συγγραφέας βιβλίο!! Αυτό το βιβλίο με έβαλε συνέχεια να σκέφτομαι ξανά και ξανά και να αναρωτιέμαι: ποιος κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά και γιατί;

Η αγωνία μεγάλη γιατί μας λέει την μέρα, ώρα, λεπτά που γίνονται όλα αυτά και τις σκέψης του ενόχου!!!
Είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο που δεν υποψιαζόμαστε ποιος είναι και κρατάει το ενδιαφέρον έως το τέλος αφού 20 σελίδες πριν το τέλος μας αποκαλύπτει τον ένοχο!!! Είναι όντως ένοχος η" κανείς δεν είναι κακός με την θέληση του? " ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ"
Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν τυχαίο δράστη, αλλά με έναν απόλυτα οργανωμένο άνθρωπο, που μελετά προσεκτικά μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια στις κινήσεις του, καλομελετημένο σχέδιο, άψογη εκτέλεση υπολογισμένα σε ακραίες δόσεις που Σπείρουν τον πανικό και τον τρόμο, ενα ατέλειωτο παζλ από χιλιάδες κομματάκια, που λαχταρούσαν να μπουν στη σωστή θέση για να φανερώσουν και πραγματική εικόνα αυτής της ιστορίας και να αποκαλύψουν τον ένοχο που τον ωθησαν σε τέτοιες αποτρόπαιες ενέργειες .Ο ένοχος είναι αποφασισμένος Να φτάσεις στο τέρμα με οποιοδήποτε κόστος, Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Η Πια Στροκλιν, δημοφιλής συγγραφέας, εξαφανίζεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες μερικές ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του νέου της βιβλίου.
Ο Ρόμπερτ Φίσερ, διακεκριμένος ψυχολόγος, αυτοκτονεί πέφτοντας στις γραμμές τους ηλεκτρονικούς σταθμού, ενώ λίγο νωρίτερα εχει εντοπιστεί η Πια Στροκλιν, βάναυσα χτυπημένη. Η Ρενατα Κιμαν, ειδική πράκτορας του FBI, λαμβάνει ξαφνικά ένα παράξενο μήνυμα, που την τοποθετεί στο πυρήνα μιας πρωτοφανούς υπόθεσης. Κάποιος φαίνεται να αντιγράφει καρέ καρέ σκηνές από το τελευταίο βιβλίο της δημοφιλούς συγγραφέως, σε ένα παιχνίδι που δοκιμάζει τα όρια της λογικής. Τι συνδέει την απαγωγή της Πια Στοκιν με την αυτοκτονία του Ρόμπερτ Φίσερ? Τι συμβολίζουν οι γρίφοι που συνεχίζει να λαμβάνει η Ρενατα Κιμαν? Ποιος είναι ο επόμενος στόχος ενός μανιακού σκορπώντας τον θάνατο? Ένα ξέφρενο κυνηγητό εχει ξεκινήσει στους δρόμους της Ζυρίχης.Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ειδική πράκτορα και τον αστυνόμο κι ενώ Κάθε ώρα που περνά Καταδιώκει τις κινήσεις τους, Εκείνοι τρέχουν να προλάβουν .Θα καταφέρουν να φτάσουν πρώτοι στον επόμενο σταθμό?
Σας το Προτείνω!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου