RSS

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΑΓΑΠΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

DESPINA NTREKI
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
 
Ήθελα ένα βιβλίο ανάλαφρο, χαρούμενο, ρομαντικό, αισθηματικό να με παρασύρει σε άλλες εποχές. Και το βρήκα. Είναι αυτό. Χρόνια τώρα ακούω για τα βιβλία αυτής της συγγραφέως. Κι έτσι ήρθε η στιγμή. Μου άρεσε πολύ. Το ξεκίνησα για πλάκα και το τέλειωσα σε δυό βράδυα.
Ε δεν είναι και δυσκολοδιάβαστο. Άρλεκιν είναι καλογραμμένο, σαν τα βιβλία της γνωστής σειράς. Ακριβώς το ίδιο. Μόνο που της Λίντσευ είναι σε μεγάλη έκδοση, με μεγάλα γράμματα, αλλά ακριβότερο κατά 5-6 ευρώ. Θα συνεχίσω τη σειρά με πολύ μεγάλη χαρά, αφού τα βρήκα σε ηλεκτρονική μορφή. Ioanna Bouna είσαι η αιτία γι αυτό. Θα περάσω εξαιτίας σου ένα καυτό καλοκαίρι!!!!!

"Η Ρετζίνα Άστον, η όμορφη ανιψιά του λόρδου Έντουαρντ και της λαίδης Σάρλοτ Μάλορι, είδε τη ζωή της να αλλάζει για πάντα όταν μια νύχτα την απήγαγαν σε έναν σκοτεινό δρόμο του Λονδίνου και τη μετέφεραν στο σπίτι ενός αγνώστου. Ο ξανθός ηλιοκαμένος άντρας που την ξελόγιασε της δίδαξε το πάθος, αλλά και την ντροπή, και κύλησε στη λάσπη το καλό της όνομα. Εκείνη όμως ήξερε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ της να ξεχάσει τον Νίκολας Ίντεν.
Ο Νίκολας μαγεύτηκε από τη φλογερή ομορφιά της Ρέτζι, που έβαλε φωτιά στις αισθήσεις του όπως δεν είχε κάνει ποτέ άλλη γυναίκα. Όμως ένα οδυνηρό μυστικό από το παρελθόν σκλήρυνε την καρδιά του και τη στάση του απέναντί της. Η μοίρα και το μυστικό που μοιράζονταν τούς έφεραν κοντά, αλλά μόνο όταν τραγικές παρεξηγήσεις και καταιγιστικές, επικίνδυνες εξελίξεις κόντεψαν να καταστρέψουν τα πάντα, συνειδητοποίησαν και οι δύο πως ήταν γραφτό να…
ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου