RSS

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Σ' ΑΓΑΠΩ

ELSA PAZOLIDOU
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Τζες!
Αεροσυνοδός, νέα, όμορφη, ερωτευμένη!
Τζέιμς!
Πιλότος, νέος, κούκλος, ερωτευμένος!
Μέσα στο σαλόνι της η Τζες, στη μέση μιας νυχτιάς, θα αντικρύσει τον έρωτα. Ένας άγνωστος θα της κλέψει το μυαλό και την καρδιά για πάντα. Θα την αγαπήσει όπως δεν αγάπησε ποτέ άνθρωπος!

Αυτός ο κλέφτης είναι ο Τζέιμς.
Μια γλυκιά μυθιστορία γεμάτη έρωτα κι αγάπη, χαρά και δάκρυα, πόνο και μνήμες που δε λένε να φανερωθούν.
Μια αμνησία που κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια της δημιουργεί απορίες κι ερωτήματα που όλοι μπορούν να της απαντήσουν αλλά κανένας δεν το κάνει.
Ώσπου οι αναμνήσεις της έρχονται αργά και βασανιστικά.
Μαζί της έμαθα κι εγώ τι σημάδεψε τη ζωή της, τι είναι αυτό που της κρύβουν όλοι και γιατί αισθάνεται σα να έχει ξυπνήσει από ένα όνειρο! Καλό ή κακό;
Σ αυτό το βιβλίο δε σας κρύβω ότι ερωτεύτηκα τον πρωταγωνιστή. Υπήρχαν στιγμές που αναφώνησα ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες. Όμορφος, ευγενικός, μα συνάμα, όπου χρειαζόταν σκληρός κι έτοιμος να πολεμήσει για την αγαπημένη του. Γεμάτος ζωντάνια κι αισθήματα. Αγαπάει πολύ την Τζες και της το δείχνει κάθε λεπτό με ατελείωτες αγκαλιές, υπέροχες εξομολογήσεις του έρωτά του αλλά και με απίστευτες και δυνατές μάχες που χρειάστηκε να δώσει .
Είναι ο άντρας που θα θέλαμε όλες!!!!!
Η συγγραφέας έχει πλάσει μια ερωτική σχέση με στοιχεία ρομαντισμού κι ευαισθησίας. Μου παρέδωσε μαθήματα ερωτικής συμπεριφοράς και δεν εννοώ σαρκικής. Πρόκειται για το τέλειο ζευγάρι! Ερωτεύθηκαν και αγαπήθηκαν με όλη την ψυχής τους.
Δίπλα τους, δύο καλοί φίλοι που η βοήθειά τους είναι πολύτιμη σε κάθε δυσκολία και τρικλοποδιά.Μια φιλία στηριγμένη σε γερές βάσεις από όλες τις πλευρές.
Για ακόμη μια φορά εκτίμησα την ύπαρξη των φίλων μου κι αυτό το οφείλω σ αυτό το βιβλίο. Η φιλία είναι μια μορφή αγάπης, εξίσου δυνατή κι απαραίτητη για την ισορροπία μας. Γίνεται ξεκάθαρο μέσα σ αυτές τις σελίδες ότι χωρίς τους φίλους είμαστε άνθρωποι μισοί κι αδύναμοι κι ότι η βοήθειά τους είναι πάντα, μα πάντα, πολύτιμη, όπως προανέφερα, σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.
Η ζωή μας είναι ομορφότερη και ευκολότερη όταν υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε.
Αυτό που θέλω να τονίσω και είμαι σίγουρη ότι θα το θέλαμε όλες οι γυναίκες είναι οι συχνές εξομολογήσεις του έρωτά τους, η αλήθεια τους. Πέρασαν από σαράντα κύματα, πάλεψαν με ανθρώπους που δε θέλαν απλώς το κακό τους αλλά την υπέρτατη καταστροφή τους και τα χέρια τους ήταν πάντα ενωμένα, ένα σώμα μια ψυχή!
Στο φινάλε του βιβλίου, η αγωνία κορυφώνεται. Όλοι οι ήρωες μπλέκονται σε υπέροχες σκηνές και εικόνες που σου κόβουν την ανάσα!
Μια μελαγχολία έκανε την εμφάνισή της τη στιγμή που άφησα αυτό το ζευγάρι σε μια ζωή που εγώ, πλέον, δεν είχα θέση.
Μια ιστορία γραμμένη με γλυκές και όμορφες λέξεις, σωστά δοσμένες, με συνεχή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν της ηρωίδας, μου έκλεψε την καρδιά κι ακόμη δεν μπορώ να την πάρω πίσω!
Ένα μάθημα βαθιάς αγάπης, απόλυτης συντροφικότητας και ζωντανής πίστης!
Μπράβο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου