RSS

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Book review
Faye Prompona
 
Ένα απόκρυφο χειρόγραφο χαμένο στους αιώνες. Το περιεχόμενό του ανατρεπτικό. Όσα γνωρίζουμε και όσα πιστεύουμε είναι άραγε η μοναδική αλήθεια; Ή μήπως υπάρχει και άλλη.... αλήθεια;
ΘΕΟΣ και ΣΑΤΑΝΑΣ !!!
Ισορροπία δυνάμεων!!

Η ύπαρξη του ενός προϋποθέτει την ύπαρξη του άλλου και διασφαλίζει την ισορροπία των πραγμάτων. Μια εύθραυστη ισορροπία που κάποιοι επιδιώκουν να ταράξουν. Πανάρχαια μυστικά καλά κρυμμένα στο πέρασμα των αιώνων που πρέπει να αποκαλυφθούν.
ΒΑΤΙΚΑΝΟ. Μυστικά, συνωμοσίες, δολοφονίες. Όλοι οι Πάπες και όλοι οι Καρδινάλιοι υπηρετούν τον ίδιο Θεό; Μήπως υπάρχει μια <<εκκλησία>> μέσα στην εκκλησία;
Η πράκτορας του FBI Μαρί Παρκς ,που μετά από ένα τροχαίο, έχει την ικανότητα να βλέπει τα ορατά αλλά και τα αόρατα και να συνδέεται πνευματικά με τις ψυχές ανθρώπων που έζησαν στο χρόνο. Πράγματα που όλοι εμείς δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε αν και κατά βάθος γνωρίζουμε την ύπαρξη τους.
Ο πατέρας Κάρτσος. ένας κορυφαίος εξορκιστής που αναμετριέται με τις δυνάμεις του Κακού σ' όλον τον κόσμο.
Αυτοί οι δυο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρεθεί το πανάρχαιο χειρόγραφο, το Ευαγγέλιο που έχει γραφεί από τον ίδιο τον Σατανά πριν το βρουν οι Άρπαγες των Ψυχών με αρχηγό τον Κάλεμπ, τον Ταξιδευτή των Αιώνων, τον Ιππότη του Κάτω Κόσμου. Πριν το πάρουν στα χέρια τους εκείνοι οι Καρδινάλιοι που επιδιώκουν το γκρέμισμα της εκκλησίας που ξέρουμε και εγκαθίδρυση μιας άλλης αλήθειας., μιας άλλης πραγματικότητας.
Φόνοι τελετουργικοί που έχουν διαπραχθεί μέσα στο πέρασμα αυτών των έξι αιώνων . Φόνοι που διαπράττονται και στο σήμερα και πρέπει να εξιχνιαστούν.
Ένα βιβλίο που το διάβασα δυο φόρες. Περιγραφές πλούσιες που σε ταξιδεύουν σε όλα τα μέρη τη γης , τόσο στο σήμερα όσο και στο παρελθόν. Ίσως κάποια σημεία να κουράζουν ομως συντελούν κι αυτά στο συναίσθημα της μέθεξης.
Ο τελικός νικητής; Υπάρχει άραγε νικητής;

Βίκυ Τάσιου , σε ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες την δυνατότητα να διαβάσω αυτό το βιβλίο και μάλιστα δύο φορές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου