RSS

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Book Review
Ελισάβετ Κόλλια
Το βιβλίο Εμείς...Για πάντα είναι άλλη μια πρόταση μιας πολύ καλής μου φίλης. Από τις προτάσεις της πια ξέρω ότι έχει καταλάβει απόλυτα τι ακριβώς μου αρέσει! Ερωτεύεσαι το βιβλίο πρώτα από το υπέροχο ζευγάρι στο εξώφυλλο. Είναι πραγματικά μαγευτικό!
Ξέρεις ότι θα διαβάσεις ένα αισθηματικό βιβλίο με έντονα ερωτικά στοιχεία!
Ο Τζέισον είναι ερωτευμένος με την Νέλ κάποια χρόνια και μετά από πίεση φίλων του αποφασίζει να της ζητήσει ραντεβού μιά βδομάδα μετά τα δέκατα έκτα γενέθλιά της. Εκείνη δέχεται κι εκείνος ενθουσιάζεται. Η Νελ όμως είναι κολλητή του Κάιλ, φιλου του Τζέισον και μετά την πρόσκληση του Τζέισον αντιλαμβάνονται ότι έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Έτσι η Νελ ακυρώνει το ραντεβού τους τελευταία στιγμή και προτείνει στον Τζέισον να ζητήσει ραντεβού από την κολλητή της, Μπέλα, που είναι ερωτευμένη μαζί του χρόνια. Αν και δεν του αρέσει ο τρόπος της Νελ, αποφασίζει να ζητήσει ραντεβού από τη Μπέλα αφού δεν του είναι αδιάφορη. Αν και εκείνη συμπεραίνει ότι είναι η δεύτερη επιλογή του Τζέισον και πληγώνεται, του δίνει μια ευκαιρία.
Μετά από αυτή την έξοδο ο Τζέισον αντιλαμβάνεται ότι η Μπέλα είναι ακριβώς το κορίτσι που ήθελε και έτσι ένας έρωτας γεννιέται. Τα προβλήματα βέβαια που αντιμετωπίζουν είναι πολλά! Πόσο αποφασισμένοι είναι όμως να είναι μαζί; Θα αφήσουν τρίτους να μπουν ανάμεσά τους; Δύο θάνατοι θα τους ταρακουνήσουν και θα ανατρέψουν τη ζωή τους και όσα πίστευαν. Θα αντέξει η αγάπη τους στο χρόνο και πόσο δυνατή είναι;
Το βιβλίο αυτό κάνει αναφορά στην ψυχολογία ατόμων που είδαν τα ονειρά τους να καταστρέφονται, που πήραν μέρος σε κάποιον πόλεμο και έχασαν φίλους και γνωστούς και άτομα εξαρτημένα από ποτό ή ναρκωτικά. Άτομα που βγάζουν την πικρία τους ασκώντας βία , λεκτική και σωματική, σε άτομα που έπρεπε να προστατεύουν. Ο πόνος της απώλειας που σε κυριεύει και δεν μπορείς να τον διαχειριστείς και πόσο σημαντική είναι η ψυχολογική βοήθεια σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Πόσο επικίνδυνη είναι η άρνηση ενός προβλήματος και τι μπορεί να προκαλέσει στα ίδια τα άτομα και τους γύρω τους.
Μια ιστορία αγάπης δύο παιδιών που αποφασίζουν να παλέψουν για τα αισθήματά τους καθώς βρήκαν την αδελφή ψυχή τους. Ο ένας συμπαραστέκεται στον άλλο σε όλα όσα τους στεναχωρούν και τους απογοητεύουν! Η φιλία και η αγάπη είναι δύο βασικές αξίες που η μια δεν αναιρεί την άλλη. Ο έρωτας που φουντώνει και ξεσηκώνει τις ορμές και τις ορμόνες!
Ένα βιβλίο που δίνει μαθήματα ζωής. Τα προβλήματα που παρουσιάζονται, σε κάνουν δυνατότερους. Η αποφασιστικότητα και η δίψα για ζωή, σου δίνουν φτερά και σε προετοιμάζουν να ξεπεράσεις τα πάντα. Όταν έχεις κάποιο στηριγμα δίπλα σου και πολύ αγάπη, μπορείς να καταφέρεις πολλά αν όχι τα πάντα!! Μου άρεσε πολύ και φυσικά το προτείνω!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου