RSS

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ

Η άποψη της Φιλιώς Ταλατανίδου για το βιβλίο 

<< ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ >> της Ελένης Γαληνού από τις εκδόσεις Μινωας




Καλημέρα σας!!!!
" Ακόμα θυμάμαι "
Είναι Η πρώτη φορά που διαβάζω κάποιο βιβλίο της κυρίας Γαληνου .
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η ιστορία του βιβλίου ξεκινάει από την Διήγηση μιας μοναχής που έζησε στο " Μοναστήρι του βράχου" είναι μια απο τις πέντε Μοναχές του.Μας μιλάει για το πώς ένιωσε- Έζησε η ίδια αλλά και όσα της εμπιστεύτηκαν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας.
Πέντε μοναχες, πέντε Συγκλονιστικές ιστορίες!!!
Ένα βράδυ ζητάει καταφύγιο στο μοναστήρι μία νέα γυναίκα έγκυος, Πριν πεθάνει Γεννάει ένα κοριτσάκι με σπάνιο χάρισμα την Χάρις.Μεγαλώνει η Χάρις με πολύ αγάπη και προστασία από τις μοναχές.
Μεγαλώνοντας θέλει η Χάρις να προσφέρει το δώρο της στους ανθρώπους και φεύγει απο το μοναστήρι. Πρίν φύγει της λένε οτι το χάρισμα Απαιτεί" αγνότητα".
Ο έρωτας- αγάπη έρχεται στη ζωή της και το χάρισμα χάνεται.Ο νέος δρόμος που επέλεξε πόσο δύσκολος ήτανε? το Μετάνιωσε που τον διάλεξε?
Αυτό το βιβλίο μας δείχνει πως είναι να αγαπάς!!!! Η αληθινή αγάπη!!!
"Όποιος δεν αγαπήσεις σε τούτη τη ζωή είναι σαν να μην έζησε. Κι εγώ μαζί σου έζησα πολλές ζωές,Μέσα απ" την αγάπη" χαρις και Πέτρος 
💝 💝 💝 💝
Ένα βιβλίο όλο εικόνες!!! Εικόνες Ζωντανές λες και ήμουνα μέσα στο βιβλίο Και της ζούσα, της Ένιωθα.Σαν να ήμουνα διπλά στους Ήρωες του βιβλίου,Αγάπησα ,πόνεσα ,έκλαψα μαζί τους!!!!
Θέλω να Ευχαριστήσω την κ.Γαληνου για το όμορφο ταξίδι 
💟 💟 💟 💟
Συγνώμη αν σας κούρασα που έγραψα πολλά
😘 😘 😘 😘

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου