RSS

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ - ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΙΝΙΑ/ΣΕΙΡΑ

ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ (1987) [ I ’LL TAKE MANHATTAN ]

από το ομώνυμο μπεστ σέλλερ της Judith Krantz (Bell 1986)

Τηλεοπτική μίνι σειρά
Παραγωγή: 1987
Πρώτο επεισόδιο: 1 Μαρτίου 1987
Τελευταίο επεισόδιο: 22 Μαρτίου 1987
Προσαρμογή από: I'll Take Manhattan
ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ: Douglas Hickox , Richard Michaels

ΣΕΝΑΡΙΟ: Judith Krantz, Diana Gould, Sherman Yellen
Ηθοποιοί: Valerie Bertinelli, Barry Bostwick, Francesca Annis, Jane Kaczmarek, Jack Scalia, Paul Hecht, Tim Daly, Julianne Moore, Adam Storke, Perry King.



Η υπόθεση αφορά την οικογένεια Αμπερβιλ, μεγιστάνων του κόσμου των εκδόσεων. Ο Ζάκαρι Αμπερβιλ, έχοντας ζήσει, στο πρώτο μέρος της σειράς, έναν βίο και μια πολιτεία, πεθαίνει κληροδοτώντας την επιχείρηση στον κακό του αδελφό με το χαρακτηριστικό όνομα Κάτερ. Τα παιδιά όμως του Ζάκαρι και ιδιαίτερα η δραστήρια κόρη του Μάξι θα διεκδικήσουν με νύχια και με δόντια την περιουσία και την αξιοπρέπεια της οικογένειας πίσω.




Η πρωταγωνίστρια Μάξι βλέπει την περιουσία του πατέρα της να καταρρέει εξαιτίας του μισητού θείου της, που παντρεύτηκε τη μητέρα της για να εξαφανίσει το όνομα του μισητού αδελφού του από το χάρτη. Θα τα καταφέρει η Μάξι να σώσει τη ζωή και το όνομα της οικογένειάς της και να αποκαλύψει σε όλους τον πραγματικό χαρακτήρα του θείου της;



Εξαιρετικά καλοστημένο με ζωντάνια και γλαφυρότητα χαρακτήρων, αρμονικό δέσιμο των εκκρεμοτήτων ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και στήσιμο ενός άγνωστου κόσμου, του κόσμου των περιοδικών και της σόου-μπίζνες. Καλογραμμένο, με ρομαντικές στιγμές.
Σε μίνι σειρά από το CBS από το 1987 (στυλ Δυναστεία).
Στην Ελλάδα προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση και κυκλοφόρησε σε σειρά βιντεοκασετών στα video club.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου