RSS

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

Book review
Chaido Kouroupaki
 
Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα με εναλλαγές στο χρόνο , που μας διηγείται δυο ιστορίες αγάπης, της Έλντας και του Ρομπέρτο στο χθες και της Μάιρας και του Αλέξανδρου στο σήμερα. Δυο ιστορίες αγάπης γεμάτες αγάπη, ζήλια, μυστικά , δολοπλοκίες που αν και μοιάζουν διαφορετικές είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους.
Στο τότε, στην Ζάκυνθο το 1710, η Έλντα παντρεύεται το Ρομπέρτο κάτω από την πίεση του θείου και κηδεμόνα της , κόντε Ντάντου, και γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο ανθίζει ανάμεσα τους η αγάπη, όμως η ζήλια , το μίσος και οι δολοπλοκίες που υφαίνονταν τριγύρω τους ,καθώς και η μοίρα που έχει πάντα το τελευταίο λόγο, φέρνει μια σειρά ανατροπών και η ιστορία του ζευγαριού καταλήγει σε τραγωδία.
Στο σήμερα, η Μάιρα γνωρίζει εντελώς τυχαία τον Αλέξανδρο, μετά από μια συναισθηματική απόρριψη. Ο Αλέξανδρος την βοηθά να πιστέψει και πάλι στον εαυτό της, να ξεπεράσει κάποιες φοβίες και ανασφάλειες της και όταν αρχίζει να τον ερωτεύεται, η ζήλια και τα περίεργα όνειρα που αρχίζει να βλέπει την οδηγούν στην Ζάκυνθο στην αγαπημένη της θεία για να μπορέσει να βάλει σε μια τάξη τα συναισθήματα της.
Κατά περίεργη; σύμπτωση θα συναντήσει και εκεί τον Αλέξανδρο που έχει εκεί ένα παλιό αρχοντικό.
Ένα αρχοντικό που μέσα του κρύβει όλες τις απαντήσεις που γυρεύουν....
Η συγγραφέας έχει γράψει ένα πολύ όμορφο μυθιστόρημα γεμάτο ρομαντισμό, μυστήριο αλλά και μεταφυσικά στοιχεία που σου κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και σε γεμίζει έντονα συναισθήματα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου