RSS

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΝΥΧΤΑ

Book review
Roula Karampourniotou
 
Εκείνη μια Ελληνορωσίδα δημοσιογράφος με ένα παρελθόν που τη στοιχειώνει. Εκείνος ο Ρώσος υπουργός ενέργειας, ακαδημαϊκός που έχει βιώσει την προδοσία. Η Βαλέρια αντιπροσωπεύει γι αυτόν ότι τον ενοχλεί περισσότερο.
Η συνάντησή τους εκρηκτική και η έλξη θανατηφόρα. Ένα πάθος που όσο κι αν προσπαθούν να αντισταθούν, ξεσπά κι απειλεί να σαρώσει τα πάντα. Τη θέση του ως υπουργού, τη θέση της Βαλέριας στο κανάλι, αλλά και την καταστροφή της καριέρας της για πάντα, τις ελληνορωσικές σχέσεις, ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές τους..
Μια υπέροχη ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται στην Αθήνα και τη μαγευτική Αγία Πετρούπολη, ένας έρωτας παθιασμένος, δύο εραστές που κινούνται στην κόψη του ξυραφιού, και ένας επίμονος αγώνας για το πολυπόθητο ΝΑΙ. Μαγευτικές περιγραφές, καυτές νύχτες κι ένας έρωτας σαν παραμύθι που ζει μαγικές στιγμές στις "Λευκές Νύχτες"!
Έρωτας, πάθος, μυστικά, διπλωματικά παιχνίδια, ίντριγκες αλλά και φθόνος, δολοπλοκίες, ψέματα και προδοσία όλα στην κατάλληλη δοσολογία και γραμμένα με δεξιοτεχνία.
Διαβάζοντας το "Καθώς έπεφτε η νύχτα" το σίγουρο είναι ότι δεν θα διαβάσεις άλλη μια συνηθισμένη ιστορία αγάπης! Θα το λατρέψεις και θα το ξεχωρίσεις! Ένα βιβλίο γεμάτο αγάπη, έρωτα, γλύκα, αισιοδοξία και πίστη ότι αργά ή γρήγορα η ζωή θα σου δώσει ό,τι σου χρωστάει και θα σε ανταμείψει με ένα μεγάλο έρωτα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου