RSS

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΥΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΕΝΟ ΜΑΛΛΙΑ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ΦΙΛΙΩ ΤΑΛΑΤΑΝΙΔΟΥ
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Η ιστορία του βιβλίου με άγγιξε πάρα πολύ!!! Από την αρχή έως το τέλος του το διάβαζα με πολύ αγωνία.
Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος όταν μισεί ή αγαπάει ή για να εκδικηθεί?
Η Έλσα ( η ηρωίδα του βιβλίου) Βιώνει καταστάσεις που πραγματικά της νιώθεις, πονάς και αγωνίας μαζί της και Αναρωτιέσαι πόση δύναμη κρύβει ο άνθρωπος μέσα του.
Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Έλσα Γληνού ήταν κάποτε μία διακεκριμένη ψυχολόγος, που συνεργαζόταν με την αστυνομία στη διαλεύκανση εγκλημάτων. Η τελευταία υπόθεση που αναλαμβάνει στέφεται με επιτυχία, αλλά συνοδεύεται κι από ένα βαρύ τίμημα: Τη δολοφονία του άντρα της και της κόρη της. Νιώθοντας υπεύθυνη για το θάνατό τους, από εκείνη τη στιγμή, όλα τελείωσαν για κείνη, λες και δεν ζούσε πια.
Χρόνια αργότερα ένας παλιός φίλος και συνεργάτης θα της ζητήσει να επανέλθει στην ενεργό δράση, για να βοηθήσει ένα ζευγάρι να βρει το παιδί του, ένα κοριτσάκι που έπεσε θύμα απαγωγής .Παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς,τελικά πείθεται να αναλάβει αυτή την υπόθεση, που θα την αναγκάσει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους εφιάλτες της και να βρεθεί μπλεγμένη σε μία ιστορία που αφορά και το δικό της παρελθόν.
" Ένα Μυθιστόρημα μεστό, αριστοτεχνικά δοσμένο, που διαβάζετε με κομμένη την ανάσα!!! ( Από το Οπισθόφυλλο) Όποιος το διαβάσει αυτό ακριβώς θα νιώσει!!! Καταπληκτικό βιβλίο, σας το προτείνω!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου