RSS

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ELSA PAZOLIDOU
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

"Η κόρη του φονιά είναι εδώ!
Η Νατάσα Βαλβη ή αλλιώς Αναστασία Στέφανου,για δεύτερη φορά μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα!
Σε μικρή ηλικία,ο πατέρας της,ένας αξιόλογος σπηλαιολόγος, κατηγορείται για τον φόνο της ερωμένης του!

Η γυναίκα του ήδη καταθλιπτική,ύστερα από τον θάνατο της αδερφής της,παίρνει την κόρη της,μετα από την παραδοχή της ενοχής του συζύγου της και μετακομίζει στην Αθήνα,σε μία συγγενή της!
Η ονειρική Κλειτορία είναι πλέον παρελθόν!
Ο Ισίδωρος Στέφανου,πεθαίνει μέσα στη φυλακή και μετά από λίγο καιρό,μην μπορώντας να αντέξει άλλο τέτοιο βάρος,τον ακολουθεί η γυναίκα του, βάζοντας τέρμα στη ζωή της!!!
Η μικρή Αναστασία,εγκαταλείπεται κι από τους δύο γονείς της!
Ώσπου, μεγαλώνοντας πια,επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος,για να βρει την αλήθεια!
Μια σειρά από νέους φόνους,μυστήρια,μυστικά,ξεκινάνε και μέσα σ όλα αυτά πάντα μία μυστηριώδης κοκκινομαλλα,η Μόιρα!
Η ζωή των κατοίκων της Κλειτορίας αναστατώνεται,κάποιοι πεθαίνουν,και η Νατάσα καταδιώκεται!Την θεωρούν ενοχή!Είναι άραγε;
Έντονες περιγραφές,πολύ αγωνία,φόβος,έντονο το αστυνομικό στοιχείο,σε ταξιδεύουν και σε μαγεύουν!Ποιος ο θύτης και ποιο το θύμα;
Απομονώνεσαι μαζί με την Νατάσα,καταδιώκεσαι,σκέφτεσαι,αναρωτιέσαι και ψάχνεις μανιωδώς να βρεις τη λύση του μυστηρίου,η οποία κάθε φορά σου ξεφεύγει μέσα από τα χέρια,καθώς και ένα νέο στοιχείο κάνει την εμφάνισή του!
Ο έρωτας παίζει ενα σημαντικό ρόλο,τη στιγμή που εμφανίζεται,δίνει μία σημαντική χείρα βοηθείας!Πολλές και μικρές λεπτομέρειες, που όμως κάνουν τη διαφορα!
Ένα καλογραμμένο βιβλίο που σε βάζει μεσα στην ιστορία από την πρώτη σελίδα!Η συγγραφέας δίνει μεγάλη βάση στον ψυχισμό των ηρώων της, και ειδικά της Νατάσας, από την μικρή της ηλικία ακομη!
Τελικά όλα από κει ξεκινούν κι εκεί καταλήγουν;
Τι κουβαλάμε αιώνια;
Τι αντιλαμβανόμαστε;
Τη ζωή μας μήπως;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου