RSS

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ROULA KARAMPOURNIOTOU
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Μια νεαρή και επιτυχημένη διαφημίστρια, η Έλενα, ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά με την αδερφική της φίλη, την Άννα. Χάνοντας τους δυο πιο σημαντικούς γι αυτήν ανθρώπους, συγχρόνως χάνει και τη δουλειά της και η ζωή της καταρρέει.
Η ίδια η Άννα θέλοντας να την πληγώσει ακόμη πιο πολύ, την πληροφορεί ότι οι δύο τους είχαν σχέση από παλιά και ότι ο Σταύρος την παντρεύτηκε για την περιουσία της και το όνομα του πατέρα της.
Ψάχνοντας το κουβάρι της όλης συνομωσίας εναντίον της, ανακαλύπτει μυστικά κρυμμένα στο χρόνο, προδοσίες και ψέματα από ανθρώπους της οικογένειάς της, ενώ όσοι θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν, "πεθαίνουν" πριν προλάβουν να ρίξουν φως στην υπόθεση. Κι ενώ υφαίνεται ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τα παιδικά χρόνια της ηρωίδας και της Άννας που έχει ορκιστεί να την καταστρέψει, η Έλενα προσπαθεί όλο και πιο αποφασιστικά να βρει την αλήθεια για την οικογένεια τη δική της και της Άννας.
Και μέσα σε όλη αυτήν την προδοσία, το μίσος, τη δίψα για εκδίκηση αλλά και για αγάπη, βρίσκει φως και ανθίζει ένας νέος έρωτας.
Μια ιστορία που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και κάθε φορά που νομίζεις ότι ''βρήκες το δολοφόνο'' διαψεύδεσαι! Μια ιστορία γεμάτη ανατροπές, αγωνία, αμφιβολίες, ένταση, αλλά και ερωτήματα και διλλήματα που καλείσαι να απαντήσεις!
Τελικά πού τελειώνει η εκδικητικότητα και πού αρχίζει η παράνοια; Πόσο καλά μπορεί κάποιος να κρύβει την άρρωστη ψυχή του και να δηλητηριάζει ακόμη και το ίδιο του το παιδί; Πώς μπορεί να κατηγορήσει κανείς έναν άνθρωπο που ψάχνει για λίγη παρηγοριά και τρυφερότητα και πέφτει στα δίχτυα μιας γυναίκας - αράχνης; Ποια είναι η ιδανική τιμωρία για κάποιον ψυχικά διαταραγμένο που σκορπά απλόχερα το θάνατο; Και τέλος πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η ψυχή για να συγχωρεί τόσο μίσος και τέτοια εγκλήματα;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου