RSS

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ELSA PAZOLIDOU
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Μία αιθέρια ύπαρξη,μία γυναίκα γεννημένη για να θαυμάζεται και ν αγαπιέται!Ταγμένη σε μια ζωή "θύελλα"!Θα ερωτευτεί τον Νικόλα μέχρι τελικής πτώσης!
Ο έρωτας ο απόλυτος, ο παράφορος,ο καταστροφικός,ο Νικόλας!Μία ζωή τακτοποιημένη,έχοντας στο πλάι του την Γωγώ.Μια καθημερινότητα απλη,γεμάτη ρουτίνα!Ανήσυχο πνεύμα,θα βρεθεί μπροστά στην Κρυστάλλινη!Τα δίχτυα της θα τον τυλίξουν και θα βρεθεί με τα μάτια κλειστά μέσα στη ζωή της,με συνέπεια η Γωγώ να περάσει στο περιθώριο!

Η λογική τούς εγκαταλείπει, ζουν τον έρωτα σε όλες τις μορφές,οι οποίες δεν είναι πάντα καλές!Η ζήλια θα κάνει κάποια στιγμή την εμφάνιση της στην ψυχή του Νικόλα ως κακός σύμβουλος κι όσο κι αν ορκίζεται η Κρυστάλλινη στον έρωτά τους,εκείνος δεν θ αντέξει την παράνοια και θα την εγκαταλείψει!
Η Γωγώ, θέλοντας και μη,λόγω της λατρείας που του έχει,θα τον δεχτεί πίσω στην αγκαλιά της!Ένα ερωτικό τρίγωνο γεμάτο τρέλα,ψέμματα,αγάπη!
Όμως ένας δολοφόνος,ένας σίριαλ κίλλερ,θα κάνει την εμφάνισή του αργά τις νύχτες,σκοτώνοντας μόνες γυναίκες!Κάτι ψάχνει με την διεστραμμένη προσωπικότητα του!Ένας χαρακτήρας κλειστός,σοβαρός και καλλιεργημένος,βάζει το στόχο του στο κέντρο της νυχτας και πετάει τα βελάκια του, μας φανερώνεται στο τέλος του βιβλίου,στις τελευταίες σελίδες του!!!
Ένα βιβλιο χείμαρρος που προσπαθεί να εισβάλλει μέσα μας και το καταφέρνει,καθηλωτικο που ψάχνεις την αλήθεια και το ψέμα σ όλες τις σελίδες του!
Μια πλούσια γραφή γεμάτη λυρισμό,εντείνει τις οποίες ευαισθησίες σου!!!Οι σειρές περνάνε μπροστά από τα ματια σου με αβίαστη ταχύτητα!Με πλούσια, συναισθηματική γραφή,η συγγραφέας μας ξεδιπλώνει τον εσωτερικό κόσμο των ηρώων της και μας φανερώνει στον μέγιστο βαθμό τις σκέψεις και τα διλήμματα τους!
Ένα μυθιστόρημα γεμάτο ένταση, απρόβλεπτο και με ένα συγκλονιστικό φινάλε!Έχω την αίσθηση ότι η συνέχεια της συγγραφέως στον τομέα της γραφής θα είναι συναρπαστική!
Περιμένουμε λοιπόν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου