RSS

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Book review
Βάσω Π
 
Ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι τελείωσε.Το καθυστέρησα λόγω υποχρεώσεων αλλά με αποζημίωσε στο έπακρο.Ένα βιβλίο γεμάτο αρώματα και πανέμορφες εικόνες, κεντημένο με τους θρύλους του ποταμού Αχέροντα και των παραποτάμων του.Μια ιστορία που ξεκινά με τον θάνατο αλλά είναι ύμνος προς τη ζωή!!!
Ο Βασιλιάς Αχέροντας είναι άγριος και γεμάτος μυστήριο και αποτελεί τον φόβο των κατοίκων της περιοχής για οτιδήποτε άγνωστο.
Η ιστορία ξεκινάει το 1960 με την 16χρονη Φιλίτσα που έχει όνειρο ζωής να φύγει στην Αθήνα έχοντας πίσω της ένα άσχημο οικογενειακό περιβάλλον και μοναδικό σύμμαχο τη γιαγιά της.

Παράλληλα μία μυστηριώδης γυναίκα που ζει στις όχθες του ποταμού θα τις χαρίσει τις γνώσεις της για τη φύση...
Τελικά φτάνει στην Αθήνα, αλλάζει το όνομα της σε Ρόζα, και δημιουργεί τη ζωή της από το μηδέν.
Μια ζωή γεμάτη μεγάλους έρωτες, ίντριγκες, έντονα μίση, ορκισμένους εχθρούς αλλά και ένα σκοτεινό μυστικό που θα χρειαστεί να περιφρουρήσει με την ίδια της τη ζωή...
Φτάνοντας στο σήμερα η πασίγνωστη πλέον Ρόζα Παλαιολόγου δολοφονείται στο γραφείο της και το πανελλήνιο συγκλονίζεται.Η εγγονή της Λευκή και ο ερευνητής Χρήστος Βαραγκης καλούνται να λύσουν το μυστήριο.Όσο προχωρά η έρευνα ανακαλύπτουν βαθύ μίσος και θανάσιμους εχθρούς προς το πρόσωπο της.
Θα καταφέρουν να βρουν τον δολοφόνο;
Θα βρουν τη λύση στους γρίφους της Ρόζας;
Ποια είναι η μυστηριώδης Λευκοθέα που εμφανίζεται στον Βασιλιά ποταμό και ποιος ο ρόλος της στη λύση του μυστηρίου;
Ένα υπέροχο βιβλίο με έντονο το μεταφυσικό στοιχείο που θα σας ταξιδέψει στα μαγικά νερά του Αχέροντα και σίγουρα αξίζει να διαβάσετε!!!
Πολλά συγχαρητήρια στην Δήμητρα Ιωάννου 💕💕👏👏
10/10

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου