RSS

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ Ρ ΤΗΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ

Book review
Aggeliki Ntinou
 
Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη η πρώτη μου επαφή με την κ.Βαρδάκη.
Ένα βιβλίο κοινωνικό αστυνομικό μα εγώ ξεχώρισα την ψυχολογική του διάσταση. Καλογραμμένο δεν κουράζει αμείωτο ενδιαφέρον.
Στην αρχή ξεκινά με τη ζωή ενός τυπικού ζευγαριού με παιδί της Αγγελικής και του Σέργιου ,που βουλιάζουν.στην ρουτίνα της καθημερινότητας.Η Ευρυδίκη μπαίνει ξαφνικά από το παρελθόν στη ζωή του Σέργιου και τότε όλα αλλάζουν.
Πως επηρεάζονται οι ήρωες και η ζωή τους απ'τη νέα πραγματικότητα;Η Ευρυδίκη μια γυναίκα που ελέγχει το μυαλό, ένας δυνατός αντίπαλος, μια βασίλισσα στο παιχνίδι της σκακιέρας.Δυο φόνοι,ένας ύποπτος μισή αλήθεια .Ποιος θα νικήσει την παρτίδα και πόσα πιόνια θα θυσιαστούν;Ένα βιβλίο που μ'άρεσε πολύ και βρήκα ενδιαφέρον. Η συγγραφέας ψυχογραφεί τόσο καλά τους ήρωες και τόσο βαθιά μπαίνει στην ψυχή του καθενός που κάποιες φορές επηρεάστηκα και φορτίστηκα απτά συναισθήματα τους.
Αυτά τα κομμάτια ήταν και τ'αγαπημένα μου.Επίσης μέχρι τη μέση αναρωτιόμουν που είναι οι φόνοι που αναφέρονται και που θα καταλήξει όλο αυτό.Μπορώ να πω ότι ήταν ένα απ τα καλύτερα βιβλία που διάβασα τελευταία!Ευχαριστώ την αγαπημένη μουΒικτώρια Κιλιγκαρίδου που μου το χάρισε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου