RSS

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΟΠΙΤΑΣ - ΚΡΙΤΙΚΗ

POPPY SYRIANOU
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Μα τι υπέροχο βιβλίο ήταν αυτό? Είχε τις σωστές αναλογίες σε όλα για να βγει ένα εξαιρετικο αποτέλεσμα. Συγκίνηση, θλίψη, έρωτας , ανατροπές, μυστήριο, πίκρα. Ένα βιβλίο που στην κυριολεξία ρούφηξα σε μία ημέρα. Η ιστορία μας εξελίσσεται στο πανέμορφο νησί μας την Κεφαλλονιά. Υπάρχουν εναλλαγές από το παρόν στο παρελθόν έξυπνα δοσμένες και την κατάλληλη στιγμή χωρίς να μας κουράζει..
Μια κληρονομιά, ένα τετράδιο με συνταγές γλυκών και ένα παράδοξο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού φέρνουν την Έλλη στην Κεφαλονιά. Σκοπός της να παρασκευάσει τη γιορτινή κερασόπιτα της θείας Μάρθας πραγματοποιώντας έτσι την τελευταία επιθυμία της αινιγματικής γυναίκας που καθόρισε τη μοίρα της. Στη σκιά της αδερφής της μητέρας της, η Έλλη καλείται να εκτελέσει έξι συνταγές-γρίφους και να ξεκλειδώσει ένα προς ένα τα μυστικά που στοιχειώνουν τη ζωή και πολλών άλλων.
Απόλαυσα την ανάγνωση από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα. Συστήνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε την κερασοπιτα της Μαρθας. Θα σας αφήσει μια γεύση γλυκιά που δεν θα θέλετε να αποχωριστειτε❣
5/5 ☆☆☆☆☆

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου