RSS

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΜΙΣΟΣ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ANDREAS ELSA VENARDOS KOLLIA
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Τελείωσα το βιβλίο χτες το βράδυ!!Απίστευτο!!Η πρώτη μου γνωριμία με τον συγγραφέα στέφτηκε με επιτυχία!!!Πρώτη του συγγραφική δουλειά αλλά πολύ προσεγμένη. Αγωνία,φόβος,ανατροπές,απορίες και πολύ κυνηγητό!!
Ο Επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης καλείται να εξιχνιάσει την αποτρόπαια δολοφονία τριών αλλοδαπών,μουσουλμάνων γυναικών.

Προσπαθεί να βοηθήσει ένα συνάδελφο να κατανομαστεί ο δολοφόνος ενός μαθητή και να ανακαλύψει που έχει εξαφανιστεί ο συνάδελφος του μετά από τη εγκατάλειψη της συζύγου του!Ένας ψυχολόγος ιδανικός στο να ανακαλύπτει το προφίλ κατά-συρροή δολοφόνων,προσφέρεται να βοηθήσει στην ανακάλυψη του δολοφόνου.Τα ευρύματα τους οδηγούν σε διάφορες καταστάσεις,θα κινδυνέψουν,θα παρασυρθούν,θα φτάσουν σε αδιέξοδο και θα αγωνιούν όσο ο καιρός περνάει.Η κούραση,η αυπνοία και η στέρηση φαγητού θα καταπονήσουν τον Άντρερς αλλά δεν θα τον κάμψουν!!Οι ανατροπές είναι πολλές και το τέλος ξεκάθαρο και αιφνιδιαστικό!!
Τι μπορεί να οπλίσει με τόσο έντονο μίσος έναν άνθρωπο και να τον οδηγήσει σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις;Τι τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι ανίκητοι και υπεράνω;Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι το ξεκάθαρο τέλος!!Είναι πολύ εκνευριστικό να σε αφήνει ένα βιβλίο με περισσότερα ερωτηματικά από όταν το ξεκίνησες!!Ευτυχώς έχω και το επόμενο αλλά θα το αφήσω για λίγο αργότερα!!Το προτείνω!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου