RSS

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

DNA - ΚΡΙΤΙΚΗ

ANDREAS ELSA VENARDOS KOLLIA
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Έχοντας διαβάσει την Εκδίκηση της ίδιας,ξεκίνησα το βιβλίο έχοντας μεγάλες προσδοκίες.Δυστυχώς απογοητεύτηκα.Δεν ήταν με τίποτα αυτό που περίμενα!Δεν το θεωρώ τελείως χάλια αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι γράφτηκε βιαστικά.
Τα πρώτα κεφάλαια σε μπερδεύουν αρκετα,σου δίνουν πολλές χωρίς νόημα πληροφορίες και το τοπίο αρχίζει να μπαίνει σε μιά σειρά μετά τη μέση του βιβλίου που αρχίζει να φαίνεται ενδιαφέρον.
Ευτυχώς όλα αποκτούν νόημα και δεν σε αφήνει με ερωτηματικά.Ένα βιβλίο απλά για να περάσεις την ώρα σου.Απ'ότι κατάλαβα είναι το πρώτο μιας σειράς με πρωταγωνιστές τον ντετέκτιβ Χούλγκαρ και την ψυχολόγο Φρέγια.Ελπίζω τα επόμενα να είναι καλύτερα.
Ο ντετέκτιβ Χούλγκαρ καλείται να εξιχνιάσει τη δολοφονία μιας γυναίκας έχοντας μόλις πάρει προαγωγή.Μοναδική μάρτυρας η 7χρονη κόρη της.Με τη βοήθεια της ψυχολόγου Φρέγιας προσπαθεί να προσεγγίσει το κοριτσάκι και να μάθει την αλήθεια.Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο καθώς η μικτή κλείνεται στον εαυτό της.
Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν μια ακόμα γυναίκα δολοφονείται και ένας ραδιοερασιτέχνης λαμβάνει περίεργα μηνύματα που τον συνδέουν με τα δύο θύματα.Προσπαθώντας να λύσει τον κώδικα μπλέκεται στην υπόθεση.
Ποιός θα καταφέρει να βρεί την λύση πρώτος και ποιά είνσι η σκοτεινή ιστορία που κρύβεται από πίσω;
Οικογενειακά προβλήματα,σκοτεινές ιστορίες του παρελθόντος και σκοτεινά εγκληματα αναλύονται στις σελίδες του βιβλίου.
Αν του έβαζα βαθμολογία θα ήταν 3/5.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου