RSS

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟ

Book review
Pantelis Topalidis

Η Ντάρμπι μια 20χρονη φοιτήτρια κολεγίου, ενώ πηγαίνει στην άρρωστη μητέρα της, βρίσκεται για κακή της τύχη παγιδευμένη σε ένα ερημικό πάρκινγκ της εθνικής οδού, κατά την διάρκεια μιας χιονοθύελλας.
Και ενώ ετοιμάζεται να περάσει την νύχτα μαζί με άλλους τέσσερις οδηγούς που έχουν εγκλωβιστεί μαζί της,βλέπει τυχαία κάτι που θα εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της!

Ένα τρομαγμένο μικρό κορίτσι,βρίσκεται κλειδωμένο σε ένα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Η Ντάρμπι πρέπει επειγόντως να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή και να βοηθήσει στην σωτηρία του κοριτσιού.
Και όλα αυτά, ενώ δεν υπάρχει πουθενά διέξοδος και δεν έχει σήμα στο κινητό της.
Και ενώ αποκαλύπτεται σχεδόν από την αρχή ο απαγωγέας στον αναγνώστη, τίποτα δεν τον προετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια...
Στο συγκεκριμένο ανάγνωσμα, κάθε συμβάν, κάθε πράξη και κάθε αλληλουχία, ξεπερνά ακόμα και την πιο ζωηρή φαντασία!
Γινόμαστε μάρτυρες της απρόσμενης φιλίας μιας γυναίκας και ενός κοριτσιού και της άτυπης συμφωνίας τους να επιβιώσουν, περνώντας μέσα από Συμπληγάδες και απέναντι σε κάθε αντιξοότητα.
Οι λίγοι και άψογα σκιαγραφημένοι χαρακτήρες, η αμείωτη δράση και αγωνία και η έκδηλη συγκίνηση, είναι μερικά από τα ατού ενός βιβλίου, που πολύ απλά δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου!
Ένα ασθματικό και κλειστοφοβικό μυθιστόρημα, που σε κάνει να απορείς και να θαυμάζεις για την δύναμη και την ευρηματικότητα που κρύβει μέσα του ο καθένας μας, όταν οι συνθήκες το απαιτούν.
Από τα πιο καλοδουμένα και συναρπαστικά ψυχολογικά θρίλερ που έχει την τύχη να διαβάσει κάποιος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου