RSS

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΙΛΙΓΚΑΡΙΔΟΥ
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Από το απόγευμα που έκλεισα αυτό το υπέροχο βιβλίο το κράτησα για αρκετή ώρα στην αγκαλιά μου και ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο ένιωσα μια απόγνωση άλλα και μια περηφάνια για τους Έλληνες που άντεξαν τόσα τότε για να ζούμε εμείς τώρα ελεύθεροι..

Όλοι κρύβουμε μέσα μας μυστικά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και θα αναζητάμε το κομμάτι που θα ολοκληρώσει το παζλ της ζωής μας κάποιοι ίσως είναι τυχεροί και το βρουν κάποιοι όμως είναι καταδικασμένοι να ζήσουν χωρίς να το γεμίσουν αυτό το κενό..
Πόσο αντέχει η αληθινή αγάπη?Στα πιο δύσκολα χρόνια του πολέμου η Ελένη και ο Μανώλης ερωτεύονται χωρίζονται ενώνονται ξανα χωρίς όμως να υπολογίζουν το κόστος..Μπορεί στο σήμερα με άλλον άντρα και άλλη γυναίκα να συνεχιστεί αυτή η παράφορη αγάπη 70 χρόνια μετά..Τι κοινό μπορεί να έχουν?
Ο Δημήτρης επισκέπτεται το νησί της μητέρας και του θείου του όπου κρύβονται αβάσταχτες αλήθειες παλιές μνήμες και αναπάντητα ερωτήματα..Θα βρει όλες τις απαντήσεις που ψάχνει?? Παράλληλα η Αννίτα βρίσκει ένα παλιό ρολόι τσέπης κι ένα δαχτυλίδι που είναι η ανάμνηση μιας αγάπης που δεν έσβησε ποτέ..Τι παράξενα παιχνίδια παίζει η μοίρα και πόσο μπορεί να επηρεάσει την ζωή μας? Μπορούμε εμείς να πάμε κόντρα και να αλλάξουμε πορεία ζωής η κάτι μας ωθεί να την ακoλουθήσουμε ; Ας αφήσουμε όλοι τους εγωισμούς κι ας αφήσουμε τον έρωτα να ανθίσει και να μας καθοδηγήσει..Εσάς τι σας λείπει από την ζωή σας??

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου