RSS

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΨΑΡΑΚΗ
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Μια και γίνονται αναρτήσεις με παραμύθια και παραμυθένιους ήρωες, θα μου επιτρέψετε να σας παρουσιάσω μία διαφορετική συλλογή παραμυθιών. Μια φορά κι έναν καιρό.... Θυμάστε τα παραμύθια που μας διάβαζαν όταν είμασταν μικροί;
Την Κοκκινοσκουφίτσα, την Ωραία κοιμωμένη, τη Χιονάτη, τον Πινόκιο και άλλα πολλά; Ωραία παραμύθια ε; Και με ωραίο τέλος. Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!
Και που το ξέρουμε εμείς? 23 παραμύθια έτσι όπως δεν τα έχετε φανταστεί. Οι αγαπημένοι μας ήρωες των παραμυθιών έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί ποτέ. Μην τα διαβάσετε μαζί με τα παιδιά σας. Όχι. Δεν είναι για μικρά παιδιά. Είναι μόνο για μεγάλους, γιατί και οι μεγάλοι θέλουν τα παραμύθια τους. Και να σας πω και κάτι; Μου αρέσουν πιο πολύ αυτά τα παραμύθια από τα γνωστά των παιδικών μας χρόνων. 23 σκοτεινές ιστορίες με τους γνωστούς ήρωες σε ίδιους ρόλους αλλά διαφορετικές περιπέτειες. Ενθουσιάστηκα πραγματικά. Η μία ιστορία καλύτερη από την άλλη. Μας δείχνουν ότι ο κόσμος μας δεν είναι παραμυθένιος. Γνώμη μου, αξίζει να διαβαστούν.
Φωτογραφία της Ειρήνη Ψαράκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου