RSS

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ - ΚΡΙΤΙΚΗ


KATERINA MASTROGIANNI
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Πέντε παιδικές φίλες,πέντε γυναίκες συνομήλικες σαράντα χρονών ολες γεννημένες τον ίδιο μήνα. Η Άννα ασχολείται με τα οικοκυρικά μια γυναίκα αφοσιωμένη στην οικογένεια της,δίνει τα πάντα για τα παιδιά της και τον σύζυγο όμως παραμελεί τον εαυτό της.Η Αμάντα που έχει γραφείο οργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων,πετυχημένη και όμορφη που δεν κατάφερε να κάνει οικογένεια.
Η Θέα διευθύντρια μιας από της ισχυρότερες τράπεζες της Ευρώπης με έδρα το Παρίσι μια γυναίκα αφοσιωμένη στην καριέρα της,αμελεί τον άντρα και τις δυο της κόρες.Μια γυναίκα ανασφαλής που θέλει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής,μου προκαλεί οίκτο και αποτροπιασμό το γεγονός ότι δε διστάζει να πέσει σε ξένα κρεβάτια για την εξέλιξη της καριέρας της. Η Φέλια η οποία πήγε στην Ιταλία για σπουδές ερωτευτηκε και παντρεύτηκε έναν Ιταλό επιχειρηματία έκανε οικογένεια και έγινε μια φημισμένη σχεδιάστρια μόδας.Η Σοφία μια εμφανίσημη,εσωστρεφής δικηγόρος που δούλευε στο πιο δημοφιλές δικηγορικό γραφείο της Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.
Όταν ήταν μικρές είχαν δώσει μια υπόσχεση να μη χωρίσουν ποτέ.Η κάθε μια από αυτές κουβαλούσε τη δικιά της ιστορία,η Αμάντα ήταν αυτή που με μια φωτογραφία τους και μια πρόσκληση θα προσπαθήσει να ενώσει την παλιά παρέα.Χαρές,κλάματα,γέλια,αγάπη,πόνο,χωρισμούς,γάμους,διαζύγια τα πάντα έχει αυτό το βιβλίο που είναι βγαλμένο από την ίδια τη ζωή,.Κάπου εκεί,στις ζωές αυτών των γυναικών,θα βρεις και τη δική σου και να θυμάσαι η πραγματική φιλία δε χάνεται ποτέ,είναι πάντα εκεί να ενώσει βουνά αρκεί να μην κάνεις δικά σου τα προβλήματα των άλλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου